Duurzame inzetbaarheid

Fedecom biedt een unieke kans om aan de slag te gaan met de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers

Samen in beweging

Een snel veranderende wereld vraagt optimale flexibiliteit en wendbaarheid van uw bedrijf én van uw mensen. Bedrijven in de Mechanisatietechniek investeren veel in de technische innovatie van hun producten en leveren daarmee een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse economie. Daarnaast is het ook van belang om te investeren in sociale innovatie en betere benutting van het menselijke kapitaal. Dat vergt van zowel ouderen als jongeren, werkgevers en werknemers, aanpassingsvermogen.

Om ook in de toekomst flexibel te blijven en optimaal in te spelen op ontwikkelingen in de (arbeids-)markt, wil Fedecom haar leden stimuleren en enthousiasmeren om aan de slag te gaan met de duurzame inzetbaarheid van hun werknemers. Hiervoor hebben Fedecom en OOM de handen inéén geslagen en gaan ze met behulp van een ESF-subsidie ‘duurzame inzetbaarheid in regio’s en sectoren’ en samen met 15 werkgevers in de landbouwtechniek, veehouderijtechniek, groentechniek, tuinbouwtechniek, industrie en intern transport een impuls geven aan dit thema.

Binnen Samen in Beweging krijgen 15 bedrijven uit de mechanisatietechniek een unieke kans om vorm te geven aan visie en beleid voor duurzame inzetbaarheid en samen met medewerkers en leidinggevenden in beweging te komen door concrete activiteiten te realiseren die de duurzame inzetbaarheid binnen hun bedrijf vergroten.

Lees meer over het programma samen in beweging.

Doe mee!
Twijfel niet langer en profiteer als één van de 25 organisaties van deze unieke mogelijkheid van Fedecom. Voor de eerste 15 deelnemers is deelname kosteloos en geldt bovenstaand programma. Voor 10 bedrijven is een aangepast programma beschikbaar met een eigen bijdrage van € 250,00.  Maak uw bedrijf koploper op het gebied van duurzame inzetbaarheid en wees proactief om de uitdagingen van de toekomst het hoofd te bieden!

Heeft u interesse? Vul uw gegevens hier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik heb interesse in het programma Samen in Beweging

  • Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van dit formulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven.

Privacy- en cookieverklaring Fedecom

Neem voor meer informatie en aanmeldingen contact op met de projectleider: Wim Overeem | overeem@fedecom.nl | M+31 (0)6 57 40 15 64 | T+31 (0)3 06 04 91 11

 

Samenwerkingspartners: Fedecom, OOM, Fedecom Academy, Aeres Tech, Wecreate en ChainWorks.