Aanmelden digitale Jaarvergadering 9 februari 2021

Fedecom gaat virtueel. We gaan bezoekers inspireren over nieuwe wegen voor de branche en beogen tips uit te wisselen over de versterking van de bedrijven in de branche.

Vanuit uw kantoorstoel of zitbank kunt u op dinsdag 9 februari a.s. van 16.00 tot 17.30 uur deelnemen aan een interactief programma. Dan gaan we het o.a. hebben over nieuwe perspectieven van de digitale wereld waarin we leven en werken. De toekomst is Dig-e-niaal. Zonder laptop, smartphone of tablet kunnen wij niet meer; met sensoren, software en data kunnen logistieke dienstverleners, groenbeheerders en boeren hun werk beter doen.

U gaat live de lancering van ATH Digitaal meemaken. Paul Laseur, bekend van Business Nieuws Radio, zal het programma presenteren met verrassende gastoptredens van Richard van Hooijdonk, bekend trendwatcher, en diverse (bestuurs)leden in een virtuele studio ergens in Nederland. En last but not least nemen we afscheid van de huidige voorzitter Erwin Ros en heten de nieuwe voorzitter Menko Boersma welkom.

Aanmelden Fedecom digitale Jaarvergadering 9 februari 2021

  • Graag ontvangen wij uw mobiele telefoonnummer zodat we, indien nodig, snel contact met u kunnen opnemen.
  • Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van dit formulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.